Thursday, February 12, 2015

Review: Urban Bakery in Rotterdam

 Dit is de eerste keer dat wij namens Shared Minds ergens wat zijn gaan drinken om een review te schrijven! Klik snel verder! :)










Welkom bij de Urban Bakery in Rotterdam! Urban Bakery is een stadsbakker met ambachtelijk gemaakte taarten en zoetigheid. Je kunt Urban Bakery vinden onder de Hofbogen (waar vroeger de trein overheen reed) in Rotterdam-Noord. Dat geeft meteen een heerlijk stads en knus gevoel. Je hebt keuze uit een groot assortiment met taarten, muffins en cupcakes, maar ook andere verwennerijen zoals bonbons, nougat, fudge en truffels!  


De inrichting is een mix van industrieel en een gezellige woonkamer. Je zult misschien denken: ho, foutje van de bakkerij, want de deur staat open! Maar dat is zeker geen foutje, dat is de bakkerijwerkplaats. Een soort open keuken, waar je even mee kunt kijken hoe alles wordt gemaakt. Ik vind dit een ontzettend leuk idee! Lekker interactief, hihi. Ook van buiten kun je mee genieten van het bakspektakel, want er zijn grote ramen waardoor je even mee kunt gluren.

Er was zoveel uit te kiezen, maar Rose-Anne koos toch voor een heerlijk stukje worteltaart met dadel en ananas, afgemaakt met een creamcheese en cocos-topping! Helaas hadden ze voor mij niks vegan, maar ze vertelden me dat ze daar druk mee bezig zijn, aangezien ze veel vraag daar naar krijgen. Ik kijk er nu al naar uit! Het personeel was erg aardig en behulpzaam.



Urban Bakery is een gezellig plekje om te zitten! We hebben lekker gekletst en spannende dingen gepland voor Shared Minds uiteraard! Als je een wat serieuzere bespreking hebt, dan zou je misschien wat last kunnen krijgen van lawaai! De ovens en bakmachines draaien op volle toeren natuurlijk. Maar als je gewoon lekker een kop thee komt drinken met een overheerlijke Blueberry Cheese cupcake, dan heb je daar helemaal geen last van!



Wij vonden onze middag zeer geslaagd (wat wil je, na drie uur lang kletsen en eten, naja Roos dan in iedergeval, haha)! Je kunt bij Urban Bakery ook bestellingen plaatsen, dus mocht je een groots event hebben binnenkort en je hebt nog zoetigheid nodig? Urban Bakery is the place to be!

Neem ook een kijkje op www.urbanbakery.nl voor nog meer informatie over deze überschattige bakkerij in Rotterdam-Noord!

Urban Bakery
Voorburgstraat 209
3037 ER
Rotterdam

Openingstijden
Ma: -
Di: 9.00 - 18.00
Woe: 9.00 - 18.00
Do: 9.00 - 18.00
Vrij: 9.00 - 18.00
Za: 9.00 - 18.00
Zo: -


Liefs,
Eke
Two Little Birds

No comments:

Post a Comment