Thursday, January 1, 2015

Shared Minds is a fact.

2015
knallen we meteen in met onze spiksplinternieuwe blog!

Wij zijn Rose-Anne (20) & Eke (22), studerende en net afgestudeerd aan de Muziektheateracademie te Rotterdam. Samen delen we onze gedachtes, inspiratie en levensstijl. Op Shared Minds hopen we deze met jullie te kunnen delen! Om ons iets beter te leren kennen: een voorstelronde!

Rose-Anne
Hallo! Ik ben twintig jaar, zit in het 3e jaar van het conservatorium, muziektheater, in Rotterdam. Ik heb nog twee jaar de tijd om alles uit mijn studie te halen maar tegelijkertijd krijgt al het andere wat ik leuk vind ook de aandacht. Zoals koffie, taart, lekkere dingen, überhaupt lekker eten, gezond eten, waar kan je leuk eten, hangplekjes in Rotterdam, winkelen, hebbedingetjes (en dan vooral de dingen die je niet nodig hebt), films, series, heel veel series, Pinterest, het mooie in de wereld, MUZIEK, LIEFDE, liefde voor muziek, die delen, iets delen, familie en FANTASIE. Everything you can imagine, is real <3

Eke
Hoi! Zoals je al hebt gelezen, ben ik tweeëntwintig jaar en net afgestudeerd. Het echte leven is begonnen en dat wil ik vullen met: liefde, muziek, foto’s met een vleugje ‘vintage’, boeken, m’n camera, avontuur, theater en dan voornamelijk musical, kanten gordijnen, bloemetjes-jurken, geitenwollensokken, weilanden, warme truien, tsjirpende krekels in een warme zomeravond, Friesland maar ook De Stad, heel veel koppen thee, creativiteit op alle vlakken, verse warme broodjes uit de oven, een eigen tuin, dromen, met m’n blote voeten door het gras, de zee, knuffelen met m’n lief op de bank, lekker en gezond eten en goede gesprekken. Ja.. dat is nogal wat hé? Gelukkig heb ik nog m’n hele leven lang. And if your dreams don’t scare you, they’re not big enough.


Omdat we deze blog op 1 januari starten, is het natuurlijk geen complete blog zonder ‘goede voornemens’! En wij hebben zeker een aantal goede voornemens voor Shared Minds (die van onszelf was ik al vergeten toen we de snackbar belden).

We willen jullie graag een klein idee geven hoe onze fris en fruitige blog eruit gaat zien. Maandag, donderdag en zondag zullen wij posten op Shared Minds. Dit kan van alles zijn: recepten, tutorials, inspiratie, een te gekke voorstelling die je moet zien, een outfit of the day, do-it-yourself & noem maar op!

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat we samen een fijne blog kunnen creëren vol inspiratie, liefheid en creativiteit!

Liefs,
Two Little Birds


PS: aanstaande maandag begint het normale leventje weer na alle feestdagen. GOOD LUCK EVERYONE! Wij zullen er maandag ook zijn, TOT DAN!

2 comments:

  1. Love it! Super mooie site en heel leuk idee. Ik volg! Succes met bloggen girls.

    ReplyDelete